Kaip išsirinkti batus internete?

2023-07-24

Norint pasirinkti tinkamą batų dydį, išmatuokite pėdos ilgį nuo kulno iki ilgiausio piršto pabaigos, į pagalbą galima pasitelkti A4 formato popieriaus lapą pažymint taškus tinkamose vietose ir išmatavus atstumą tarp jų. Prie gautų matmenų turėtų būti pridedama apytiksliai 0,5 cm tam, kad avalynė būtų patogi. Šiuo pagrindu galima pasirinkti batų dydį remiantis prekių aprašyme esančiomis dydžių lentelėmis.

Matavimai turėtų būti atliekami atpalaidavus pėdas, taip pat atkreipkite dėmesį, jei kojos patinusios, tai gali turėti įtakos siekiant gauti galutinį rezultatą. Renkantis skirtingų gamintojų batus, atkreipkite dėmesį į dydžių lentelės aprašymus ir jose pateiktus matmenis, kadangi gavus avalyne galite likti nemaloniai nustebinti ir nusivylę. Dėl šios priežasties geriau pirkti batus vieno mėgiamo prekės ženklo, o kilus abejonėms išmatuoti pėdą.

Praktinis patarimas - nematuokite kojos ryte, kai ji yra pailsėjusi ir todėl rezultatas bus netikslus; geriau matuokite dienos metu (popiet arba vakare);

close

Norų sąrašas